Articole Recente

De ce unele vinuri devin mai bune in timp?

Ei bine, vinurile se transforma in otet doar atunci cand sunt fermentate de bacteria acidului acetic cunoscuta si sub denumirea de Mycoderma Aceti. Multe vinuri contin putin acid acetic, de obicei sub pragul de detectie, dar nu intotdeauna. Ce se intampla de obicei cu vinurile care nu imbatranesc corespunzator? De obicei nu sunt pastrate la temperatura...
more

Zece sfaturi pentru a comanda vinul la restaurant

1. Somelierul toarna. Tu iei o inghititura. Eziti!? Buna miscare. Sa nu spui niciodata da, la un vin, pana nu esti sigur de el. Incearca-l o a doua oara. In cazul in care ai indoieli incearca-l iar peste cateva minute. Precum sexul la prima intalnire, o sa regret daca nu esti sigur. 2. Sa nu intrebi...
more

Cinci moduri de a deschide o sticla de vin fara tirbuson

Nu ați lăsa un lucru minor, precum a nu avea un tirbușon la îndemână, să vă oprească bucuria de a savura sticla de vin pe care tocmai ați cumparat-o, nu-i așa? Dacă MacGyver poate aprinde un fitil fără chibrit, să construiască o bombă dintr-un extinctor, trebuie să existe o alternativă creativă și pentru tirbușon. După cum...
more
Your SEO optimized title