Vinul rosu poate face friptura extra aromata, dar poate si reduce compusii cauzatori de cancer care se gasesc in mod natural in carne. Carnea prajita la temperaturi mari, sau cea la gratar, transforma zaharul si aminoacizii din tesutul muscular in compusi cancerigeni, dar friptura lasata la marinat in vin rosu timp de 6 ore...
more
Articole Recente
Foloseste vinul pentru a curata vinul
Esti la o petrece si un gest entuziast al mainii loveste paharul de vin rosu chiar pe noul covor alb al gazdei. Ce sa faci? Apuca cel mai apropiat pahar de vin alb – nu pentru a te ajuta sa uiti, ci pentru al turna pe pata de vin rosu. Inundati pata si apoi stergeti-l...
more
Vinul vindeca vanataile
Un vechi remediu popular recomanda inmuierea unei bucati de paine in vin si apoi aplicarea ei pe vanataie pentru a o ajuta sa se vindece mai repede. Functioneaza cu adevarat? Este greu de spus, dar exista dovezi care sa sustina aceasta teorie. Vinul este bogat in flavonoide, care sunt antioxidanti si care au o serie...
more