La fel ca si bicarbonatul de sodiu, vinul poate fi folosit pentru curatarea ecologica a fructelor si legumelor. Alcoolul din vin dizolva impuritatile de la suprafata si potrivit unui studiu din 2005 facut la Oregon State University de catre Mark Daeschel , continutul vinului ucide o parte din agentii patogeni cum ar fi Salmonela si...
more
Articole Recente
Catifelarea pielii cu ajutorul vinului
Toti acei antioxidanti care fac din vinul rosu o bautura sanatoasa pot de asemenea sa aduca beneficii pielii, cand sunt aplicati direct. Unele femei recomanda folosirea vinului rosu ca si tonificator, care poate ajuta pielea sa redevina catifelata datorita aciditatii, care este similara cu cea a otetului. Actrita Teri Hatcher, conform relatarilor, toarna mereu...
more
Colorarea materialului textil cu ajutorul vinului
Vinul este mai mult decat o platform sociala.
Ai desfacut dopul sticlei de Bordeaux (2004) pe care o pastrai pentru o ocazie speciala, doar pentru a descoperi ca s-a transformat in ceva zemos si otetit, atat de rau incat nici cel mai mare betiv nu l-ar atinge. Nu-l arunca!
L-ai putea folosi drept capcana pentru muste, colora...
more