Cinci moduri de a deschide o sticla de vin fara tirbuson

Nu ați lăsa un lucru minor, precum a nu avea un tirbușon la îndemână, să vă oprească bucuria de a savura sticla de vin pe care tocmai ați cumparat-o, nu-i așa? Dacă MacGyver poate aprinde un fitil fără chibrit, să construiască o bombă dintr-un extinctor, trebuie să existe o alternativă creativă și pentru tirbușon.

După cum se vede, am gasit cinci. Urmăriți aceste videoclipuri pentru a vedea până unde merg oamenii pentru a deschide o sticlă de vin. Dacă necesitatea nu este mama invenției, dorința de a savura un pahar cu vin, este cu siguranță.

1. Cu un pantof

Se pare că sunt cateva lucruri esențiale aici. Mai întâi trebuie să înlăturați capișonul din partea de sus a sticlei. Alegeti un pantof cu talpa groasă și determinați cel mai bun mod de a avea o priză bună asupra sticlei și pantofului in același timp. Încercați să vă opriți înainte ca dopul să iasă complet, astfel încăt să nu vărsați vinul.

2. Cu ajutorul copacului

Se aplică aceleași principii de bază ca la metoda cu pantoful. Dacă sunteți la camping sau la picnic, acest truc v-ar putea venii la îndemană.

3. Cu o șurubelniță și un ciocan

S-ar putea numi “abordarea inginerului” de a deschide o sticlă de vin fără tirbușon. Rapid, eficient și curat.

4. Cu un pix și un șorţ

O mulțime de surse vă recomandă sa impingeti pur și simplul apăsarea dopului de plută, fie cu degetul, cu o lingură de lemn, sau chiar cu un pix. Toate funcționează, dar această metodă primește puncte suplimentare pentru modalitatea de a pescui dopul.

5. Cu un cuțit de bucătărie

Procedați cu atenție când vine vorba de acest ultim demo. Un pic neobișnuit și cu siguranță periculos, este singurul care sparge de fapt sticla. Totuși, acesta rezolvă problema.

No Comments Yet.

Comenteaza acest articol

Your SEO optimized title