Cel mai scump vin din lume

Ai $168,000 si nu stii ce sa faci cu ei? Ei bine, producatorul Australian de vinuri, Penfolds, iti sare in ajutor. Producatorul a prezentat azi “2004 Block 42”, un vin in intregime capsulat in sticla. Exista doar 12 editii limitate ale fiolei de sticla, si daca te afli printe norocosii cumparatori, vei primi propria ta ceremonie speciala de deschidere.

Iata descrierea comunicatului de presa referitor la modul de desfasurare:
Atunci cand se ia decizia deschiderii unei sticle de Ampoule, un membru senior al producatorului de vinuri Penfolds va participa personal la ceremonia speciala.(in esenta, veti avea propriul “master-class”). Oenologul va calatori la destinatia aleasa, unde fiola Ampoule va fi scosa din sticla, folosindu-se un tirbuson special, lucrat din argint. Oenologul va pregati apoi vinul, folosind un tastevin superb, realizat din argint.

“2004 Bloc 42” este facut din struguri Cabernet Sauvignon proveniti de la o singura podgorie. Acesta este cel mai scump vin, vandut direct de la producator, din intreaga lume. Sculptura de sticla a fost proiectata si suflata manual de catre artistul Nick Mount.

No Comments Yet.

Comenteaza acest articol

Your SEO optimized title