Colorarea materialului textil cu ajutorul vinului

Vinul este mai mult decat o platform sociala.

Ai desfacut dopul sticlei de Bordeaux (2004) pe care o pastrai pentru o ocazie speciala, doar pentru a descoperi ca s-a transformat in ceva zemos si otetit, atat de rau incat nici cel mai mare betiv nu l-ar atinge. Nu-l arunca!

L-ai putea folosi drept capcana pentru muste, colora materiale textile, curata dulapul sau pentru ati face pielea stralucitoare. Incercati aceste utilizari neobisnuite pentru vin, si gasiti cateva motive ispititoare pentru a da un pahar peste cap, cel putin o data pe zi.

Daca ai varsat vreodata vin rosu pe tesaturi, stii cat de bine se pastreaza culoarea pe orice tip de material. Puteti utiliza practic orice tip de vin rosu pentru a colora tesatura, atata timp cat esti deschis la experimente atunci cand vine vorba de rezultat, care poate varia de la roz pal, la mov intens sau chiar gri.

Incalzeste vinul la aragaz, intr-o oala mare pentru supa, adauga materialul pe care vrei sa-l colorezi, invartind timp de 10 minute cu o lingura de lemn, apoi lasati sa se raceasca. Clatiti bine tesatura.

Din aceeasi categorie

No Comments Yet.

Comenteaza acest articol

Your SEO optimized title